Huize Buitenleven
Home
Huize Buitenleven
Missie
Huize Buitenleven
Activiteiten
Huize Buitenleven
Foto's
Huize Buitenleven
Contact
Hier kan men uit voldoende activiteiten kiezen. Er wordt altijd samen gekeken naar de mogelijkheden van ieder individu. De activiteiten zijn erop gericht vaardigheden te verbeteren en waar niet mogelijk is te onderhouden. Wat de client zelf kan doen doet hij of zij zelf, daar waar hulp nodig is wordt hulp geboden.
Huize buitenleven
De verzorging van de dieren houdt in:
Paarden voeren, borstelen, knuffelen en in of uit de wei halen. een koetstochtje of ritje op het paard behoort tot de mogelijkheden. Ook de verzorging van het tuig, de wei en de stal horen hierbij. Kippen voeren, eitjes rapen en hokken schoonmaken.
Huize buitenleven
De moestuin en tuin bijhouden:
Uitzoeken van zaden en of stekken en deze planten, onkruid wieden en groente oogsten. De zelfverbouwde groente en fruit worden gebruikt binnen de kook/bak activiteiten. Het overige gaat met de deelnemers mee naar huis. De eigen tuin aanplanten, onderhouden, onkruid en terras bijhouden.
Huize buitenleven
De workshops/activiteiten:
Bloemschikken, schilderen, kleien, houtbewerken, seizonskunstwerken maken, ontspanning en meditatie, pottenbakken, naaiclub, spellen, knutselen, wandel groep, kookclub en in de zomer maanden kan men gebruik maken van het zwembad.
Adres: Hegge 91 6365 EC Schinnen Telefoon: 06 22 82 17 12 // Email:
Huize buitenleven is gevestigd in de gemeente Schinnen, Zuid Limburg. Wij zijn hoofdzakelijk actief in onze eigen regio: Maastricht, Beek, Geleen, Sittard, Parkstad, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Onderbanken.

Wij bieden creatieve dagbesteding voor clienten met een pgb indicatie alsook voor mensen met eigen middelen.